LIITY 2022 VALMENNUKSEEN JA LUO MENESTYVÄ YRITYS
 • Asiakastiedot
 • Maksutiedot

Yhteystiedot (nimi ja sähköposti):

Laskutusosoite:

Grace Code -verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 14.7.2021 alkaen
Yleistä
Nimi: Grace Code Inc
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@graceanu.com

Grace Code -verkkokauppa (myöhemmin ”verkkokauppa”) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Alaikäiseltä asiakkaalta edellytetään huoltajan kirjallista suostumusta ja alaikäinen voi maksaa verkkokaupassa vain verkkomaksulla. Ostamalla verkkokaupassa asiakas vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen.

Verkkokaupan tuotteet on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön ja niiden kaupallinen jakaminen on kiellettyä

Verkkokauppa voi muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti, asiakkaan tulee tutustua toimitusehtoihin aina ennen tilaamista verkkokaupasta.
Sivuilla esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa kuvausteknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.
Yritysten välisissä kauppasopimuksissa noudatamme yleisiä sopimusehtojamme. Isommissa ostoissa suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluun.
Tuotteet ja hinnat
Tuotteiden hinnat ja ominaisuudet on esitetty verkkosivuilla. Hintoihin sisältyy kulloinenkin arvonlisävero. Ilmoitetut hinnat ovat voimassa verkkokaupassa toistaiseksi tai verkkokaupan tuotetiedoissa erikseen ilmoitetun ajan. Jos hinta muuttuu sopimuksen tekemisen jälkeen, noudatetaan aina sopimuksentekoajankohdan hintaa. Jos verkkokaupassa ollut virheellinen hintatieto poikkeaa niin huomattavasti todellisesta hinnasta, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virhetiedon, virheellisenä ilmoitettu tuotteen hinta ei sido verkkokauppaa.
Tilaaminen
Tuotteita ei voi tilata ilman rekisteröitymistä.
Tilaaminen tapahtuu ostolinkistä yksittäin. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on rekisteröidyttävä ja ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sillä asiakkaalle luodaan tili Kajabi-verkkokurssialustalle. Asiakas vastaa siitä, että hänen verkkokaupan tilauslomakkeeseen antamansa henkilö- ja muut tilaustiedot ovat oikeat ja täydelliset. Mikäli tilauksen tekeminen ei verkkokaupasta onnistu, asiakas voi olla verkkokauppaan yhteydessä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@graceanu.com.
Tilausvahvistus
Asiakkaalle lähetetään hyväksytyn ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse tilausvahvistus, joka sisältää tilauksen keskeiset tiedot ja tiedot peruuttamisoikeuden käyttämisestä. Mikäli asiakas huomaa tilausvahvistuksessa korjattavaa, asiakasta pyydetään ottamaan meihin yhteyttä.
Verkkokauppa pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilauksia perustelluista syistä. Jos emme jostakin syystä voi vahvistaa tilausta, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.
Maksutavat
PayPal, Stripe-korttimaksu ja lasku. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
Jos asiakas valitsee tilisiirron, hän maksaa tilauksen kassalla ilmoitetulle tilille ja lähettää siitä kuitin verkkokaupalle, jolloin asiakas saa linkin, josta hän pääsee sisään kurssialustalle ja saa tuotteen käyttöönsä. Jos asiakas valitsee osamaksun tilisiirrolla, asiakas lähettää kuukausittain kuitin maksustaan, kunnes kaikki erät on maksettu.
Toimitusaika
Digitaaliset tuotteet ja kurssit
Kurssi- ja digitaaliset sisällöt toimitetaan heti. Tilisiirrolla maksetut kurssit pyrimme toimittamaan pääsääntöisesti 1-3 arkipäivänä siitä, kun olemme saaneet tilauksen maksusuorituksen kuitin sähköpostilla tai ensimmäisen sovitun maksuerän. Poikkeuksena ennakkomyyntituotteet, joista ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä.
Fyysiset tuotteet
Varastossa olevat fyysiset tuotteet pyrimme toimittamaan pääsääntöisesti 5-14 arkipäivänä siitä, kun olemme saaneet tilauksen maksusuorituksen. Verkkokaupassa olevien fyysisten tuotteiden tilausmahdollisuus perustuu sen hetkiseen varastosaldoon. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta yhtäkkisen ylisuuren menekin takia, tuotteen toimitusaika saattaa poiketa tuotteen yhteydessä ilmoitetusta toimitusajasta. Asiakkaalle ilmoitetaan asiasta tässä tapauksessa erikseen. Poikkeuksena ennakkomyyntituotteet, joista ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä.
Toimitustavat
Pääosa tuotteista toimitetaan sähköisesti. Asiakas luo oston yhteydessä tilin kurssialustalle, jossa kurssimateriaali on heti hänen käytettävissään (poikkeuksena live- ja ennakkomyyntikurssit, joissa materiaali on asiakkaan käytettävissä ennalta ilmoitetun aikataulun mukaan). Asiakas vastaa siitä, että hänen käytössään on ohjelman avaamisen/käyttämisen/tulostamisen kannalta vaadittavat ohjelmat. Mikäli sisällön vastaanottaminen sähköisesti tai lataaminen ei ole mahdollista tai ilmenee muita ongelmia, pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.
Fyysiset tuotteet
Fyysiset tuotteet toimitetaan postitse. Postitse toimitettavien tavaroiden osalta tarkista postin säilytys- ja noutoajat www.posti.fi. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Mahdollisesta uudesta postituksesta veloitamme normaalin toimitusmaksun.
Kuluttaja-asiakkaan peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä tai yhteisöjä ilman eri sopimusta.
Peruuttaminen tapahtuu tekemällä peruuttamisilmoitus 14 päivän kuluessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta tai palvelusopimuksen tai digitaalisen sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä peruuttamislomakkeella (asiakaspalvelu@graceanu.com) tai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@graceanu.com
Mikäli asiakkaan tilaukseen on kuulunut maksuttomia kylkiäisiä, muita etuja tai kaupantekijäisiä, on nämä palautettava mikäli päätuote peruutetaan. Kylkiäisten ym. palauttaminen tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Mikäli kylkiäisiä ei palauteta, vähennetään niiden arvo palautettavasta kauppahinnasta.
Fyysiset tuotteet
Peruuttaminen tapahtuu tekemällä peruuttamisilmoitus 14 päivän kuluessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä peruuttamislomakkeella Peruuttamisohje ja -lomake.pdftai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@graceanu.com
Ennen tilauksen lähettämistä asiakas voi peruuttaa sen ilmoittamalla peruuttamisesta asiakaspalveluumme. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.
Palvelusopimuksia ja digitaalisten sisältöjen toimittamista koskeva peruuttamisoikeus (kuluttaja-asiakkaat)
Palvelut (kurssit yms)
Palvelusopimuksen voi peruuttaa 14 päivän kuluessa palvelusopimuksen tekemisestä.
Palvelun toimittamisen eli esimerkiksi kurssille osallistumisen voi aloittaa vahvistuksen toimittamisen jälkeen ennen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja-asiakas on tehnyt tätä koskevan nimenomaisen pyynnön. Peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli palvelu on kokonaan suoritettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja asiakkaalla on ollut tieto peruuttamisoikeuden menetyksestä.
Jos palvelun suorittaminen on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, kuluttaja-asiakkaan on peruuttamistapauksessa maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus. Korvauksen määrä lasketaan sopimuksen mukaisen kokonaishinnan perusteella.
Tilaamalla verkkokaupasta palvelun pidetään tilausta nimenomaisena pyyntönä aloittaa palvelu ennen peruuttamisajan päättymistä, ja asiakas on saanut tiedon peruuttamisoikeuden menetyksestä tilausvahvistuksessa ja hyväksymällä nämä sopimusehdot ostopäätöksellään.
Peruuttamistapauksessa asiakkaan on maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Digitaaliset sisällöt
Kuluttaja-asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus sähköisesti toimitettavan digitaalisen sisällön toimittamista koskevan sopimuksen tekemisestä. Digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti voidaan aloittaa tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen ennen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja-asiakas on antanut nimenomaisen suostumuksen.
Tilaamalla verkkokaupasta digitaalisia sisältöjä, asiakas suostuu siihen, että toimitus aloitetaan heti, eikä peruuttamisoikeutta ole. Tiedot peruuttamisoikeuden menetyksestä on asiakkaalle annettu myös tilausvahvistuksessa ja hyväksymällä nämä sopimusehdot ostopäätöksellään.
Tavaroiden palauttaminen (fyysiset tuotteet)
Palautettavat tuotteet on jätettävä postin kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.
Asiakkaan on pidettävä vastaanottamaansa tuotteet olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa hinta kokonaan takaisin. Pakkauksen voi avata tai purkaa, jotta tavaroihin voi tutustua samaan tapaan kuin myymälässä. Tuotteiden pakkaus on osa tuotetta, sitä tulee käsitellä ja avata se varoen, jotta tuotteet voi palauttaa tuotteet omassa pakkauksessaan.
Jos asiakas ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, esimerkiksi likaantunut tai vahingoittunut, verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa. Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, verkkokauppa voi kokonaan kieltäytyä palauttamasta asiakkaan maksamaa summaa.
Palautusohjeet
Asiakas vastaa tuotteitten palautuksesta aihetuvista kustannuksista. Verkkokauppa ei ota vastaan postiennakolla lähettyjä tuotteita.
Postitse palautettavista lähetyksestä kannattaa pyytää kuitti, jolla voi osoittaa palautuksen. Asiakkaan tulee pakata tuotteet huolellisesti. Palautusosoite on: Merja Pirppu, Kauppakatu 1 A 45, 15140 Lahti.
Noutamatta jätetyt toimitukset
Toimituksista, jotka peruuttamisilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta sovitusta noutopaikasta perimme 15 euron suuruisen palautusmaksun. Pelkkää toimituksen noutamatta jättämistä ei katsota palautusilmoitukseksi.
Poikkeukset peruuttamisoikeuteen
Peruuttamisoikeus ei koske:
Sinetöityinä toimitettuja hygienia- tai terveystuotteita, joiden sinetti on avattu. Näitä ovat esimerkiksi kosteusvoiteet, parfyymit, seksuaaliterveyden tuotteet, lääkkeet jne.
Tuotteita, jotka on laadittu asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden tai mittojen perusteella, esimerkiksi henkilökohtaista tarvetta varten laadittu personoitu ohjelma.
Ostajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaista tarvetta varten valmistettua tai muunneltua tuotetta. Näitä ovat esimerkiksi tuotteet, joihin on tehty kaiverrus tai nimikointi.
Elintarvikkeiden tai muiden päivittäistavaroiden yksittäistä tilausta. Näitä ovat mm. ravintolisät ja vitamiinit.
Jos palvelu on kokonaan suoritettu kuluttajan pyynnöstä tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä kuluttajan suostumuksen johdosta ja asiakkaalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta näissä tapauksissa.
Sinetöitynä toimitettua ääni- tai kuvatallennetta tai tietokoneohjelmaa, jonka sinetti on rikottu.
Vapaa-ajan palvelua, jos sopimuksessa edellytetään suoritusta määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa. Esimerkiksi harrastusvälineen vuokrausta, harrastuskursseja tai urheilutapahtumia.
Maksun palauttaminen
Kuluttaja-asiakkaalle palautetaan kauppahinta viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Verkkokaupalla on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla.
Maksamme palautettava maksut samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt.
Reklamaatiot
Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksessa, se ei vastaa tilausta tai on virheellinen, asiakasta pyydettään ottamaan yhteyttä verkkokauppaan. Pikainen yhteydenotto helpottaa asian selvittämistä.
Verkkokaupan 14 päivän peruuttamisoikeus ei rajoita kuluttaja-asiakasta vetoamasta virheeseen tämän ajan jälkeen. Mikäli asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen, verkkokauppa vastaa virheestä kuluttajansuojalain mukaisella tavalla. Verkkokauppa vastaa virheellisen tuotteen palautuskuluista ja muista kuluttajansuojalain mukaisista pakottavista velvoitteista.
Linkit ulkopuolisille sivuille
Verkkokauppa voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivuille tai palveluihin. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa näihin muihin sivuihin tai palveluihin, joilla on omat erilliset käyttöehdot ja tiedonkeruumenetelmänsä. Verkkokauppa ei vastaa ulkopuolisten, linkitettyjen sivujen palveluista tai muista vastuista.
Asiakaspalvelu
Henkilökuntamme auttaa kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Verkkokaupan asiakaspalvelun yhteystiedot: asiakaspalvelu@graceanu.com
Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-17.
Vastuu
Verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Yritysasiakkaiden osalta vastuu rajoittuu aina tilattujen tuotteiden tai palvelun hintaan.
Reklamaatiot ja riitojen ratkaisu
Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Hyväksyn
Sulje

Valitse sinulle sopivampi maksutapa:

 • Suosituin vaihtoehto
  Kertamaksulla (€3997.00)€3997.00
 • Suosituin vaihtoehto
  Kahdessa erässä (2x €2000.00)2x €2000.00
 • Suosituin vaihtoehto
  Joustavasti erissä (€379.00/kk)12x €379.00

Tarvitsetko apua? Laita meille sähköpostia: asiakaspalvelu@graceanu.com

1-1 Laser Coachaus Anun kanssa (444e)

VARAA PAIKKASI NYT
koska tämä ainutlaatuinen tarjous ei tule toistumaan

90-min yksityinen bisnesvalmennus, jossa luomme sinun 6-numeroisen elämäntehtävää noudattavan yritysstrategiasi ohjekartan.

Paikkoja rajoitetusti.
(normaalihinta 1000eur)

60 päivän tyytyväisyystakuu. Epäröitkö vielä, onko YliPapitar CEO  sinua varten? Ota hyöty irti rahat takaisin -takuustamme. Valmennuksen luonteesta johtuen yleisesti peruutusoikeutta ei ole. Mutta jos ensimmäisen kuukauden valmennuksen ja moduulien jälkeen, et koe tämän olevan sinulle sopiva, me tarjoamme sinulle TÄYDEN rahat takaisin tyytyväisyystakuun huhtikuun 21pv asti. Muista että pyytäessäsi palautusta me VELVOITAMME että laitat meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@graceanu.com KVK moduulin 3 (ensimmäinen valotyön yritys moduuli jota työstämme) täytettynä näyttääksesi, että olet sitoutunut pyrkimään saada valmennus toimimaan sinulle. Meillä on oikeus hylätä peruutuksesi mikäli et näytä meille että olet suorittanut moduuli 3 . Peruutuksia ei oteta vastaan huhtikuu 21 klo. 23.59 jälkeen ja kaikki maksut on suoritettava sen jälkeen kokonaisuudessaan ja ajoissa.

Maksutiedot:

Sinua ei veloiteta tästä ostosta, mutta jos teet tilauksen myöhemmin, niin tallentamasi kortin tietoja käytetään tilauksen viimeistelyyn.

Viimeistelemme PayPal-maksua

HALUATKO MAKSAA PANKIN KAUTTA?

Maksa tilauksesi tilille:
Nordea Anu Grace FI 06 14693500 063991
(viitteenä KVK ja oma nimesi)

Laita kuitti, kun olet maksanut
 asiakaspalvelu@graceanu.com

Kun kuitti on lahetetty niin saat pian linkin kurssille ja paaset mukaan!

Mikäli valitsit erämaksun, jatkossa maksa erä aina pankkitilisiirrolla kuun samana päivänä kuin maksoit ensimmäisen erän ja lähetä maksusta meille kuitti sähköpostilla.

Amma Ventelä

"NIUKKUUDESSA 30 000 EURON

KURSSILANSEERAUKSEEN!"


Olen nyt täysipäiväinen valotyöntekijä ja menestyn hyvin, Sain luotua viime joulukuussa 30 000 euron kurssilanseerauksen ja sen jälkeen on tullut lisää hyvin maksavia ja valoonsa sitoutuneita VIP sielunasiakkaita. En olisi tässä ilman Anun valotyöntekijäkoulutusta. Muutos vahvassa niukkuusenergiassa elävästä tiedenaisesta tähän runsaudelliseen valotyöhön. Pelkoja on ollut ihan tähän hetkeen asti niin valtavasti voitettavaksi, mutta kun aikomus ja visio on ollut riittävän vahva, muutos on vain tapahtunut mitä ihmeellisimmillä tavoilla!

Henna Saloranta

AHDISTUNEESTA PALKKATYÖSTÄ 6-NUMEROISTEN LANSEERAUSTEN YLIPAPITAR CEO:KSI


Aloitin valotyöni Anun ohjauksella henkilökohtaisia ALH enkelihoitoja tekemällä ja siirryin lanseeraus menetelmään, jonka avulla olen luonut toistuvasti 150 000 euron lanseeraustuloja. Anu on opettajana ainutlaatuinen, hän todella säteilee omassa upeassa olemuksessaan kaikkea sitä viisautta ja rakkautta, jota hän opettaa muille. Hänen avustuksellaan löysin entistä vahvemmin omien unelmien ja tehtävän pariin sekä onnistuin yhdistymään rohkeuteeni, kun lähdin toteuttamaan niitä. 
 Olen käynyt lähes kaikki Anun koulutukset vuosien aikana, koska ne ovat niin voimallisia ja suosittelen hänen kurssejaan suurella lämmöllä

Iina Lappalainen

NOLLASTA 10 000€ KUUKAUSITULOIHIN 8 KK:SSA


Lanseerasin valotyöyritykseni ja heti ensimmäisen viikon aikana myin 
8 (!!!) hoitosessiota 150euron hoitohinnalla ja hoitokalenteri on ollut koko ajan täynnä 2 viikkoa eteenpäin! 

 Olen myös aloittanut kristallien myymisen ja työpajojen pitämisen verkossa. Niissä on usein n. 100 osallistujaa! Yritykseni kokonaistulot ovat nyt kuukaudesta toiseen
10 000euron tasolla! 

 Kun aloitin työskentelemään Anun kanssa, olin juuri lopettamassa vanhan yritykseni. Ja tässä nyt olen, tekemässä tätä työtä, rakastaen sitä, luoden tuloa ja auttaen sielunasiakkaitani!


Julia Hokkanen

"EN OLISI VOINUT UNEKSIAKAAN MITEN PALJON VOIN OPPIA VALOTYÖSTÄ! TÄMÄ ON MUUTTANUT ELÄMÄNI!"

"En olisi voinut uneksiakaan miten paljon voin oppia valotyöstä niin lyhyessä ajassa ja että minulla olisi oma yritys!!! Ennen Anun valotyön koulutusta tiesin, että haluan tehdä valotyötä ja että se on minun elämäntehtäväni, mutta en vain tiennyt mistä edes aloittaa. Nyt minulla on itseluottamusta ja olen 5 tähden. Astral TV  selvänäkijä ja olen menestyvä valotyössä! 
 Olen niin kiitollinen Anulle tästä Valotyön koulutuksesta. Se on muuttanut elämäni!!! Kiitos!!!”"


.
ASIAKKAITA ON JONOSSA JA LISÄÄ TUODAAN KUIN KULTATARJOTTIMELLA! 

“Työskentely Anun kanssa on räjäyttänyt tajuntani! Olen vasta aloittamassa valotyötäni mutta asiakkaita on jo jonossa ja tuntuu kuin niitä tuotaisiin minulle kultalautasella. Elän luottamuksen virrassa ja sisäisessä rikkaudessa, Tämän kristallisen värähtelyn ja kauniiden ALH hoitojen avulla olen myös saanut parannettua monia fyysisiä haasteita kuten migreenin. Tiedän sisäisesti, että pystyn ihan mihin vain mihin sydämessäni haluan energiani suunnata..”

Henrica Fagerlund

10 000 EURON KURSSILANSEERAUS TAKANA, JA UUSIA ASIAKKAITA ON JONOSSA ODOTTAMASSA TAAS OVIEN AVAUTUMISTA!

"Anun ansiosta en ole enää työtön nälkätaiteilija freelancemuusikko odottelemassa epätoivoisesti keikkapuhelimen pirinää (elin oikeasti tuollaista elämää yli kymmenen vuotta!)

Kuuninjatarsome ja Noitoposti ei varmasti olisi nähnyt päivänvaloa ilman Anun käytännön apua.  Tuntuu kuin olisin koko elämäni valmistautunut tähän.

Olen saanut niin paljon itseluottamusta ja rohkeutta ottaa toiminnan askeleita. 

 Elämäni on aivan eri luokassa ja pystyn suurempiin asioihin kuin aikaisemmin. 
 Tämä on todella tärkeä investointi tulevaisuuteen ja ehdottomasti rahan arvoinen varsinkin pitkällä tähtäimellä.””

.
ENSIMMÄINEN KUUKAUSI YRITTÄJÄNÄ JA KALENTERI OLI JO TÄYNNÄ! ASIAKKAITA ON MYÖS RIITTÄNYT JO USEAMMAN
VUODEN AJAN!


“Ensimmäisen kuukauden jälkeen yrittäjänä ja kalenteri on heti täyttynyt asiakkaista! 
Tuhannet kiitokset Anu kun pidit tämän kurssin! Kun mietin osaamistani ennen kurssia ja sen jälkeen, huomaan miten valtavasti ollen oppinut tärkeitä asioita lyhyessä ajassa ja miten paljon nämä opitut asiat ovat auttaneet minua yrityksen käynnistämisessä. Olen myös luonut valotyöstä pitkäkestoisen ja menestyvän liiketoiminnan! 

Kiitos Kiitos Kiitos ”

YLIPAPITAR CEO
(Kokonaisarvo 27,952€):
SUUNNITTELE &  RAKENNA OMA 6-NUMEROINEN SIELUNBISNES & LUO DIGITAALINEN TUOTE, JOKA MUUTTAA MAAILMAA!

Olitpa vasta perustamassa yritystä tai jo vuosia pyrkinyt nostamaan yritystäsi seuraavalle tasolle, YLIPAPITAR CEO näyttää sinulle kuinka - askel askeleelta (kuka tahansa tähän pystyy selkeää opaskarttaa seuraten) 

Saat edistyksellisen ohjelman unelmien yrityksesi manifestoimiseen sekä helposti toteutettavia uuden ajan strategioita, joita jopa 6 - 8 numeroiset yritykset käyttävät luodessaan massiiivista menestystä!

Tästä alkaa taloudellinen vapautesi, kun nyt vapautat elämäntehtäväsi! 

Tämän koulutuksen avulla luot oman  digitaalisen tuotteen tai palvelun ja pyhien liiketoimintastrategioiden avulla manifestoit VAURAUTTA, VAPAUTTA & VAIKUTUSVALTAA Valon Suurlähettiläänä maan päällä muita ihmisiä auttaen!

LUO VAPAUTTA  SIIRTYÄ ELÄMÄÄN, JOSSA VOIT TEHDÄ MITÄ KOSKA VAIN, MISSÄ VAIN, MILLOIN VAIN! 

Menestys on väistämätöntä! 

SAAT TÄMÄN KAIKEN: 

TÄYSI YLIPAPITAR CEO KOULUTUS
Sisältää mm. YPC koodit, YPC prosessin, valmiin askel askeleelta seurattavan prosessi, jonka tarvitset luodaksesi menestyvän yrityksen. Moduulit koostuvat next level opetusvideoista, meditaatioita, hypnooseja, PDF:iä,  malliohjeet ym 
Arvo 8534€

24 VIIKKOA LIVE Bisnes-Läpimurto Ryhmä Valmennussessiota saadaksesi tukea, selkeyttä ja vastauksia kysymyksiisi! Saa sitä rakkautta, tukea ja apua vastuuvelvollisuuteen Anun kanssa! Jokaisesta livestä tulee myös nauhoite, jonka voi katsoa jälkikäteen. (sisältää vähintään 12 ryhmäsessiota)
Arvo 5964eur

VAIN TÄNÄÄN NOPEAN BONUS:

VAURAS VALOTYÖNTEKIJÄ:  NOUSE RAHALLISEEN RUNSAUTEEN. Saat tämän seuraavan tason rahamanifestointi koulutuksen, jonka aikana opit nostamaan rahavärähtelysi korkeammalle tasolle käyttämällä edistyksellisiä rahamanifestointitekniikoita ja luomalla niin henkisesti kuin konkreettisestikin omaan taloudelliseen tilanteesi läpimurtoa.
Arvo 997e


LISÄKSI TULET SAAMAAN:

LIPUN unohtumattomaan LIVE TILAISUUTEEN 2023 Suomessa. Sisältää todistetusti toimivan liiketoimintastrategian jolla voit nopeasti luoda 100K kurssilanseeraustulot! Askel askeleelta strategia sisältäen JOKAISEN yksityiskohdan jota seurata) 
Arvo 1997€

KRISTALLINEN VALOTYÖNTEKIJÄ Lanseeraa Menestyvä Valon Yrityksesi 90 päivässä Valotyön upea peruskoulutus, joka sisältää KAIKEN mitä tarvitset aloittaaksesi henkisen alan yrityksen menestyksellisesti ja luodaksesi toimeentulon henkisellä työlläsi (vaikka sinulla ei olisi mitään kokemusta vielä yrittäjyydestä
Arvo 4985€

JA NÄMÄ AMMATTIVALMENNUS BONUKSET: 

(Atlantislainen) ALH enkelihoitajan ammattikoulutus. Opit ohjaamaan asiakkaitasi lempeän enkelihypnoosin avulla korkeavärähteiseen taivastilaan manifestoimaan unelmia, tapaamaan enkeleitä ja oppaita, parantamaan ihmissuhteita, tapaamaan sielunkumppanin jne. Tämä koulutus on elämää muuttava ja kohottaa värähtelysi aivan uusiin tasoihin - lopullisesti! Ehdottomasti läpikäymisen arvoinen vaikka olisit koulututtaja etkä aio tehdä hoitoja valotyössäsi. Kokemus on huikea!
Arvo 1997€

Regressiohoitajan (menneet elämät) ammattivalmennus Opi valon ammatti, jossa ohjaat asiakkaasi menneisiin elämiin, lapsuuteen tai vaikka Atlantikselle asti vapauttamaan vanhaa energiaa ja vapautumaan elämään täyttä elämää syvällä henkisellä viisaudella. 
Arvo 997€

Enkelivalo Selvänäkijä ammattivalmennus koulutus . Aktivoi selvänäkökyky ja opi tekemään voimallisia tulkintoja ja. Opi valon ammatti, jossa ohjaat asiakkaasi menneisiin elämiin, lapsuuteen tai vaikka Atlantikselle asti vapauttamaan vanhaa energiaa ja vapautumaan elämään täyttä elämää syvällä henkisellä viisaudella. 
Arvo 497€

Parantava Valokieli Aktivointi. Valokieli on pyhä ja korkeavärähteinen jumalten kieli, jonka voiman tulet kokemaan elämässäsi kun alat käyttää tätä oman yrityksesi menestyksen manifestointiin. "Kielillä puhumiseen" on olennaista saada Pyhä Jumalallinen aktivointi, jotta tämä kanavointi tapahtuu puhtaudessa ja yhteydessä Korkeimman Valon kanssa. Tässä n. 60- minuutin mittaisessa koulutuksessa saat aktivoinnin valokieleen, jonka jälkeen tulet kokemaan Ylipapitar voiman kasvavan enemmän kuin KOSKAAN! Arvo 297€

LISÄKSI MUITA TÄRKEITÄ BONUKSIA:

Yrittäjän Tekninen kirjasto. Tämä bonus tarjoaa sinulle selkeät ohjeet kuinka voit helposti luoda mm. oman sähköpostilistasi, laskeutumissivun sekä systeemin, joka markikinoi sinun palveluasi tai tuotettasi automaattisesti!
Arvo 497€ 

Kristallinen Millionista Mestarikoulutus - Kun yritysesi pääsee vauhtiin ja alkaa kasvamaan, niin myös pankkitilisi! Tässä 60- minuutin mittaisessa koulutuksessa opit ajattelemaan & toimimaan kuin miljönääri, jotta voit TULLA ensin henkiseksi miljonääriksi ja sitten 6- tai 7-numeroisen yrityksen omistajaksi. (arvo 499€) 

Delfiinienergia voimallinen energiahoitosarja Kauailta. Ryhmäkaukohoito
Arvo 497€

6-numeroinen Ylipapitar CEO Hypnoosi - Uudelleen ohjaa alitajuntasi ajattelemaan ja asettumaan 6-numeroisen yrityksen omistajaksi vain 10- minuutissa 
Arvo 97€

 Kristallinen Millionista Hypnoosi 
 Vihdoin luo se selkeys mitä tarvitset luodaksesi bisnesvisiostasi totta ilman niukkuusajattelua!
Arvo 97e

 24/7/365 (Elinikäinen) sisäänpääsy materiaaleihin mistä vain

Saat myös sisäänpääsyn Korkeavärähteiseen papitarten ryhmä saamaan arvokasta tukea muilta upeilta valotyöntekijöistä 
ARVO KORVAAMATON


KOKONAISARVO 27, 952 eur -->

Pääset mukaan heti TÄNÄÄN VAIN 379eurolla!

 • Kokonaismaksu
 • 1xYlipapitar CEO€0
  -+

Kaikki hinnat on annettu valuutassa EUR

Affiliate:

Ansaintavastuuvapaus: Esittelyssä on pyritty näyttämään tarkasti ohjelmamme ja niiden tarjoama arvoa. Ei kuitenkaan ole takeita siitä, että tulet ansaitsemaan rahaa käyttämällä näiden materiaalien tekniikoita ja ideoita. Esittäessämme tulo- ja myyntilukuja webinarissa, verkkosivuillamme ja muilla kanavillamme esitämme poikkeuksellisia tuloksia, jotka eivät vastaa keskimääräistä kokemusta. Sinun ei tule luottaa mihinkään tulo-, myynti- tai tulotietoihin, joita esitämme minkäänlaisena lupauksena, takuuna tai odotuksena minkään tason menestyksestä tai tuloista. Tuloksesi määräytyvät useiden tekijöiden perusteella, joihin meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa, kuten taloudellinen tilanne, kokemukset, taidot, sitoutumisen taso, ponnistelutaso, osaamisen taso ja muutokset markkinoilla. Yrityksen perustaminen aiheuttaa riskejä, ja tämän koulutuksen tietojen käyttö on omalla vastuullasi. Hyvityskäytäntömme mukaisesti tarjoamme sisältöä ilman nimenomaisia ​​tai epäsuoria takuita. Jatkamalla sivuston käyttämistä ja etenemällä koulutukseen suostut siihen, että emme ole vastuussa mistään päätöksestä, jonka voit tehdä esitetyistä tiedoista tai minkä tahansa tuotteen tai palvelun oston seurauksena. Todellisista ansioista tehdyt saatavat tai esimerkit todellisista tuloksista voidaan tarkistaa pyynnöstä.

Anu Grace - Elamankeha.com
Käyttäjäehdot | Yksityisyys | Sähköposti