TÄYSI toimintasuunnitelma, jossa kristallisoit värähtelytasosi ja luot unelmaelämäsi!
 • Asiakastiedot
 • Maksutiedot

Yhteystiedot (nimi, sähköposti):

Laskutusosoite:

Grace Code -verkkokaupan toimitusehdot
Voimassa 14.7.2021 alkaen
Yleistä
Nimi: Grace Code Inc
Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@graceanu.com

Grace Code -verkkokauppa (myöhemmin ”verkkokauppa”) myy tuotteita yrityksille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Alaikäiseltä asiakkaalta edellytetään huoltajan kirjallista suostumusta ja alaikäinen voi maksaa verkkokaupassa vain verkkomaksulla. Ostamalla verkkokaupassa asiakas vakuuttaa olevansa täysi-ikäinen.

Verkkokaupan tuotteet on tarkoitettu vain yksityiskäyttöön ja niiden kaupallinen jakaminen on kiellettyä

Verkkokauppa voi muuttaa toimitusehtoja yksipuolisesti, asiakkaan tulee tutustua toimitusehtoihin aina ennen tilaamista verkkokaupasta.
Sivuilla esitetyt tuotekuvat tai värit voivat poiketa kuvausteknisistä syistä jonkin verran todellisesta tuotteesta.
Yritysten välisissä kauppasopimuksissa noudatamme yleisiä sopimusehtojamme. Isommissa ostoissa suosittelemme yhteydenottoa asiakaspalveluun.
Tuotteet ja hinnat
Tuotteiden hinnat ja ominaisuudet on esitetty verkkosivuilla. Hintoihin sisältyy kulloinenkin arvonlisävero. Ilmoitetut hinnat ovat voimassa verkkokaupassa toistaiseksi tai verkkokaupan tuotetiedoissa erikseen ilmoitetun ajan. Jos hinta muuttuu sopimuksen tekemisen jälkeen, noudatetaan aina sopimuksentekoajankohdan hintaa. Jos verkkokaupassa ollut virheellinen hintatieto poikkeaa niin huomattavasti todellisesta hinnasta, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virhetiedon, virheellisenä ilmoitettu tuotteen hinta ei sido verkkokauppaa.
Tilaaminen
Tuotteita ei voi tilata ilman rekisteröitymistä.
Tilaaminen tapahtuu ostolinkistä yksittäin. Tilauksen yhteydessä asiakkaan on rekisteröidyttävä ja ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero, sillä asiakkaalle luodaan tili Kajabi-verkkokurssialustalle. Asiakas vastaa siitä, että hänen verkkokaupan tilauslomakkeeseen antamansa henkilö- ja muut tilaustiedot ovat oikeat ja täydelliset. Mikäli tilauksen tekeminen ei verkkokaupasta onnistu, asiakas voi olla verkkokauppaan yhteydessä myös sähköpostitse asiakaspalvelu@graceanu.com.
Tilausvahvistus
Asiakkaalle lähetetään hyväksytyn ja onnistuneen maksutapahtuman jälkeen sähköpostitse tilausvahvistus, joka sisältää tilauksen keskeiset tiedot ja tiedot peruuttamisoikeuden käyttämisestä. Mikäli asiakas huomaa tilausvahvistuksessa korjattavaa, asiakasta pyydetään ottamaan meihin yhteyttä.
Verkkokauppa pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilauksia perustelluista syistä. Jos emme jostakin syystä voi vahvistaa tilausta, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian.
Maksutavat
PayPal, Stripe-korttimaksu ja lasku. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.
Jos asiakas valitsee tilisiirron, hän maksaa tilauksen kassalla ilmoitetulle tilille ja lähettää siitä kuitin verkkokaupalle, jolloin asiakas saa linkin, josta hän pääsee sisään kurssialustalle ja saa tuotteen käyttöönsä. Jos asiakas valitsee osamaksun tilisiirrolla, asiakas lähettää kuukausittain kuitin maksustaan, kunnes kaikki erät on maksettu.
Toimitusaika
Digitaaliset tuotteet ja kurssit
Kurssi- ja digitaaliset sisällöt toimitetaan heti. Tilisiirrolla maksetut kurssit pyrimme toimittamaan pääsääntöisesti 1-3 arkipäivänä siitä, kun olemme saaneet tilauksen maksusuorituksen kuitin sähköpostilla tai ensimmäisen sovitun maksuerän. Poikkeuksena ennakkomyyntituotteet, joista ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä.
Fyysiset tuotteet
Varastossa olevat fyysiset tuotteet pyrimme toimittamaan pääsääntöisesti 5-14 arkipäivänä siitä, kun olemme saaneet tilauksen maksusuorituksen. Verkkokaupassa olevien fyysisten tuotteiden tilausmahdollisuus perustuu sen hetkiseen varastosaldoon. Mikäli tuote on väliaikaisesti loppunut varastosta yhtäkkisen ylisuuren menekin takia, tuotteen toimitusaika saattaa poiketa tuotteen yhteydessä ilmoitetusta toimitusajasta. Asiakkaalle ilmoitetaan asiasta tässä tapauksessa erikseen. Poikkeuksena ennakkomyyntituotteet, joista ilmoitetaan tuotetietojen yhteydessä.
Toimitustavat
Pääosa tuotteista toimitetaan sähköisesti. Asiakas luo oston yhteydessä tilin kurssialustalle, jossa kurssimateriaali on heti hänen käytettävissään (poikkeuksena live- ja ennakkomyyntikurssit, joissa materiaali on asiakkaan käytettävissä ennalta ilmoitetun aikataulun mukaan). Asiakas vastaa siitä, että hänen käytössään on ohjelman avaamisen/käyttämisen/tulostamisen kannalta vaadittavat ohjelmat. Mikäli sisällön vastaanottaminen sähköisesti tai lataaminen ei ole mahdollista tai ilmenee muita ongelmia, pyydetään ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun.
Fyysiset tuotteet
Fyysiset tuotteet toimitetaan postitse. Postitse toimitettavien tavaroiden osalta tarkista postin säilytys- ja noutoajat www.posti.fi. Mikäli asiakas ei nouda lähetystä määräajan puitteissa, palautuu lähetys meille. Mahdollisesta uudesta postituksesta veloitamme normaalin toimitusmaksun.
Kuluttaja-asiakkaan peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus ei koske yrityksiä tai yhteisöjä ilman eri sopimusta.
Peruuttaminen tapahtuu tekemällä peruuttamisilmoitus 14 päivän kuluessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta tai palvelusopimuksen tai digitaalisen sisältöä koskevan sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä peruuttamislomakkeella (asiakaspalvelu@graceanu.com) tai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@graceanu.com
Mikäli asiakkaan tilaukseen on kuulunut maksuttomia kylkiäisiä, muita etuja tai kaupantekijäisiä, on nämä palautettava mikäli päätuote peruutetaan. Kylkiäisten ym. palauttaminen tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Mikäli kylkiäisiä ei palauteta, vähennetään niiden arvo palautettavasta kauppahinnasta.
Fyysiset tuotteet
Peruuttaminen tapahtuu tekemällä peruuttamisilmoitus 14 päivän kuluessa tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä peruuttamislomakkeella Peruuttamisohje ja -lomake.pdftai vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla asiakaspalvelu@graceanu.com
Ennen tilauksen lähettämistä asiakas voi peruuttaa sen ilmoittamalla peruuttamisesta asiakaspalveluumme. Asiakas vastaa palautuskustannuksista.
Palvelusopimuksia ja digitaalisten sisältöjen toimittamista koskeva peruuttamisoikeus (kuluttaja-asiakkaat)
Palvelut (kurssit yms)
Palvelusopimuksen voi peruuttaa 14 päivän kuluessa palvelusopimuksen tekemisestä.
Palvelun toimittamisen eli esimerkiksi kurssille osallistumisen voi aloittaa vahvistuksen toimittamisen jälkeen ennen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja-asiakas on tehnyt tätä koskevan nimenomaisen pyynnön. Peruuttamisoikeutta ei ole, mikäli palvelu on kokonaan suoritettu ennen peruuttamisajan päättymistä ja asiakkaalla on ollut tieto peruuttamisoikeuden menetyksestä.
Jos palvelun suorittaminen on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, kuluttaja-asiakkaan on peruuttamistapauksessa maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus. Korvauksen määrä lasketaan sopimuksen mukaisen kokonaishinnan perusteella.
Tilaamalla verkkokaupasta palvelun pidetään tilausta nimenomaisena pyyntönä aloittaa palvelu ennen peruuttamisajan päättymistä, ja asiakas on saanut tiedon peruuttamisoikeuden menetyksestä tilausvahvistuksessa ja hyväksymällä nämä sopimusehdot ostopäätöksellään.
Peruuttamistapauksessa asiakkaan on maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta kohtuullinen korvaus.

Digitaaliset sisällöt
Kuluttaja-asiakkailla on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus sähköisesti toimitettavan digitaalisen sisällön toimittamista koskevan sopimuksen tekemisestä. Digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti voidaan aloittaa tilausvahvistuksen toimittamisen jälkeen ennen peruuttamisajan päättymistä, jos kuluttaja-asiakas on antanut nimenomaisen suostumuksen.
Tilaamalla verkkokaupasta digitaalisia sisältöjä, asiakas suostuu siihen, että toimitus aloitetaan heti, eikä peruuttamisoikeutta ole. Tiedot peruuttamisoikeuden menetyksestä on asiakkaalle annettu myös tilausvahvistuksessa ja hyväksymällä nämä sopimusehdot ostopäätöksellään.
Tavaroiden palauttaminen (fyysiset tuotteet)
Palautettavat tuotteet on jätettävä postin kuljetettavaksi 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.
Asiakkaan on pidettävä vastaanottamaansa tuotteet olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä, jotta hänellä on oikeus peruuttamistilanteessa saada maksamansa hinta kokonaan takaisin. Pakkauksen voi avata tai purkaa, jotta tavaroihin voi tutustua samaan tapaan kuin myymälässä. Tuotteiden pakkaus on osa tuotetta, sitä tulee käsitellä ja avata se varoen, jotta tuotteet voi palauttaa tuotteet omassa pakkauksessaan.
Jos asiakas ottaa tavaran käyttöönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta. Jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt, esimerkiksi likaantunut tai vahingoittunut, verkkokaupalla on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa. Jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, verkkokauppa voi kokonaan kieltäytyä palauttamasta asiakkaan maksamaa summaa.
Palautusohjeet
Asiakas vastaa tuotteitten palautuksesta aihetuvista kustannuksista. Verkkokauppa ei ota vastaan postiennakolla lähettyjä tuotteita.
Postitse palautettavista lähetyksestä kannattaa pyytää kuitti, jolla voi osoittaa palautuksen. Asiakkaan tulee pakata tuotteet huolellisesti. Palautusosoite on: Merja Pirppu, Kauppakatu 1 A 45, 15140 Lahti.
Noutamatta jätetyt toimitukset
Toimituksista, jotka peruuttamisilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta sovitusta noutopaikasta perimme 15 euron suuruisen palautusmaksun. Pelkkää toimituksen noutamatta jättämistä ei katsota palautusilmoitukseksi.
Poikkeukset peruuttamisoikeuteen
Peruuttamisoikeus ei koske:
Sinetöityinä toimitettuja hygienia- tai terveystuotteita, joiden sinetti on avattu. Näitä ovat esimerkiksi kosteusvoiteet, parfyymit, seksuaaliterveyden tuotteet, lääkkeet jne.
Tuotteita, jotka on laadittu asiakkaan henkilökohtaisten tarpeiden tai mittojen perusteella, esimerkiksi henkilökohtaista tarvetta varten laadittu personoitu ohjelma.
Ostajan vaatimusten mukaisesti tai selvästi henkilökohtaista tarvetta varten valmistettua tai muunneltua tuotetta. Näitä ovat esimerkiksi tuotteet, joihin on tehty kaiverrus tai nimikointi.
Elintarvikkeiden tai muiden päivittäistavaroiden yksittäistä tilausta. Näitä ovat mm. ravintolisät ja vitamiinit.
Jos palvelu on kokonaan suoritettu kuluttajan pyynnöstä tai digitaalisen sisällön toimittaminen sähköisesti on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä kuluttajan suostumuksen johdosta ja asiakkaalle on ilmoitettu peruuttamisoikeuden puuttumisesta näissä tapauksissa.
Sinetöitynä toimitettua ääni- tai kuvatallennetta tai tietokoneohjelmaa, jonka sinetti on rikottu.
Vapaa-ajan palvelua, jos sopimuksessa edellytetään suoritusta määrättynä ajankohtana tai määrätyn ajan kuluessa. Esimerkiksi harrastusvälineen vuokrausta, harrastuskursseja tai urheilutapahtumia.
Maksun palauttaminen
Kuluttaja-asiakkaalle palautetaan kauppahinta viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Verkkokaupalla on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu tai asiakas on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla.
Maksamme palautettava maksut samalla maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt.
Reklamaatiot
Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksessa, se ei vastaa tilausta tai on virheellinen, asiakasta pyydettään ottamaan yhteyttä verkkokauppaan. Pikainen yhteydenotto helpottaa asian selvittämistä.
Verkkokaupan 14 päivän peruuttamisoikeus ei rajoita kuluttaja-asiakasta vetoamasta virheeseen tämän ajan jälkeen. Mikäli asiakas on saanut virheellisen tai väärän tuotteen, verkkokauppa vastaa virheestä kuluttajansuojalain mukaisella tavalla. Verkkokauppa vastaa virheellisen tuotteen palautuskuluista ja muista kuluttajansuojalain mukaisista pakottavista velvoitteista.
Linkit ulkopuolisille sivuille
Verkkokauppa voi sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivuille tai palveluihin. Verkkokauppa ei voi vaikuttaa näihin muihin sivuihin tai palveluihin, joilla on omat erilliset käyttöehdot ja tiedonkeruumenetelmänsä. Verkkokauppa ei vastaa ulkopuolisten, linkitettyjen sivujen palveluista tai muista vastuista.
Asiakaspalvelu
Henkilökuntamme auttaa kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Verkkokaupan asiakaspalvelun yhteystiedot: asiakaspalvelu@graceanu.com
Asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-17.
Vastuu
Verkkokauppa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista vahingoista. Yritysasiakkaiden osalta vastuu rajoittuu aina tilattujen tuotteiden tai palvelun hintaan.
Reklamaatiot ja riitojen ratkaisu
Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja-asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Hyväksyn
Sulje

Valitse sinulle sopivampi maksutapa:

 • Suosituin vaihtoehto
  Joustava osamaksu 6 erää 333€ 30pv välein (333€/kk)6x €333.00
 • Suosituin vaihtoehto
  Maksa kerralla & säästä (Vain 1888€ kertamaksuna)€1888.00

14 päivän tyytyväisyystakuu. Sinun on otettava elämässä riittävästi riskejä, mutta tämän koulutuksen ei kuulu olla yksi niistä. Kokeile koulutusta 14 päivän ajan ja jos teet sen työn, panet oppimaasi toimeen etkä vieläkään näe tuloksia - näytä meille vain työ, ja me mielellämme annamme sinulle rahat takaisin.

Maksutiedot:

Sinua ei veloiteta tästä ostosta, mutta jos teet tilauksen myöhemmin, niin tallentamasi kortin tietoja käytetään tilauksen viimeistelyyn.

Viimeistelemme PayPal-maksua

Prosessoidaan...

HALUATKO MAKSAA PANKIN KAUTTA?

Maksa tilauksesi tilille:
Nordea Anu Grace FI 06 14693500 063991
(viitteenä KJA ja oma nimesi)

Laita kuitti, kun olet maksanut asiakaspalvelu@graceanu.com 

Kun kuitti on lahetetty niin saat pian linkin kurssille ja paaset mukaan! 

Mikäli valitsit erämaksun, jatkossa maksa erä aina pankkitilisiirrolla kuun samana päivänä kuin maksoit ensimmäisen erän ja lähetä maksusta meille kuitti sähköpostilla.


Heidi Tulonen
Onnellinen Jumalatar


"Olen oivaltanut ettei olekaan mitään rajoituksia muuta kuin mitä minulla oli omassa päässä, mutta nyt olen niistä VAPAA: Tunnen että nyt kaikki on mahdollista. Nykyään minulla on isompi ja täydempi olo!
En edes tiennyt sellaisesta elämästä, jossa voi olla näin iloinen ja onnellinen.
Vihdoin tunnen olevani oma upea itseni!”

Lisia Reinilä
Onnellinen Jumalatar


“Anun kanssa työskentely on räjäyttänyt tajuntani todellisesti. Myös koko kehoni on parantunut migreenistä, korkeasta verenpaineesta ja tunnen vihdoin oloni niin terveeksi ja kiitolliseksi.
Elän luottamuksen virrassa ja sisäisessä rikkaudessa, olen todella oppinut ymmärtämään anteeksiannon ja irtipäästämisen merkityksen ja koen suurta myötätuntoa ja rakkautta.
Tiedän sisäisesti, että pystyn ihan mihin vain mihin sydämessäni haluan energiani suunnata..”

Julia Hokkanen
Onnellinen Jumalatar


"Vaikka elämäni oli ihan hyvää ja olin onnellisesti naimisissa niin tunsin, että jotain syvällistä puuttui. En tiennyt kuinka täyttää tätä sisäistä tyhjyyden tunnetta kunnes liityin mukaan Kristallinen Jumalatar Akatemiaan ja sain yhteyden kristalliseen energiaan itsessäni. Sen avulla löysin täyttymyksen tunteen ja loin yhteyden jumalatarvoimaani. Olen aloittanut oman unelma yritykseni valotyöntekijänä ja oppinut manifestoimaan asioita kuten rahaa, aina kun sitä tarvitsen. Koen että olen jopa siirtynyt manifestoinnin pysäyttämättömään virtaan ja usein pelkästään jonkin ajatteleminen mitä voisin haluta tai tarvita tuo sen toteen. Tunnen oloni jumalattareksi!” 


Luo elämänmuutos ja siirry korkeavärähteiseen unelmaelämään NYT

Kristallinen Jumalatar Akatemia ei pelkästään näytä sinulle TARKALLEEN kuinka siirtyä korkeampaan värähtelytasoon ja kristallisen evoluution huipulle


......vaan lisäksi sen kautta tulet saamaan KAIKEN mitä tarvitset ja todistetusti toimivan askel askeleelta kristallisen manifestointi menetelmäni, jonka avulla opit luomaan unelmia todeksi osana luonnollista olemisen tilaa, pysäyttämättömällä voimalla.

Tulet saamaan kaiken tämän:

Täysi KRISTALLINEN JUMALATAR AKATEMIA (Arvo 6,376eur) 


BONUS #1 Kristallinen Jumalatar Yhteisö 
(Arvo 1997eur) 


BONUS #2 Itsevalmennusmalli- koulutus 
(Arvo 497eur) 


BONUS #3 Kristallinen Manifestointipäiväkirja PDF + koulutus 
(Arvo 397eur)


24/7/365 (Elinikäinen) sisäänpääsy mistä vain  


14 päivän tyytyväisyystakuu  

Koulutuksen kokonaisarvo on 8164 eur 


Pääset aloittamaan tänään vain 333 eurolla!

 • Kokonaismaksu
 • 1xKristallinen Jumalatar Akatemia FI www€0
  -+

Kaikki hinnat on annettu valuutassa EUR

Sari
Onnellinen Jumalatar


Olen vielä ykkösmoduulissa mutta alan jo päästä kristalliseen energiaan, tunnen sen. Kun katson peilikuvaani, niin silmäni säteilevät ja loistavat. Huomaan, että hymyilen paljon yksikseni ja tunnen onnen ja kiitollisuuden tunnetta! Kristallinen meditaatio ja aamumeditaatio yhdistettynä ovat hyvä kombo, jotka tukevat loistavasti. Kiitos Anu, olet tehnyt hienoa työtä luodessasi tämän koulutuksen <3 <3 <3 


Marina Belinda
Onnellinen Jumalatar


MANIFESTOIN ELÄMÄNI RAKKAUDEN!          


“Olin todella niukkuusajattelussa kiinni. Nyt olen manifestoinut perheelleni ilmaisen auton, uuden kodin ja unelmayritykseni!  On ollut huikeaa nähdä kuinka suhteeni rahaan ja elämään on muuttunut täysin tämän koulutuksen aikana. Olen päässyt runsauden virtaan!! Olen pian energeettinen miIjonääri tai biljonääri mitä kaikkea tapahtuu juuri nyt! Tuntuu kuin lentäisin ykkösluokassa shampanja lasi kädessä! Suurin asia kuitenkin mitä olen manifestoinut on elämäni rakkaus! Olen niin kiitollinen kaikesta!


Affiliate:

Ansaintavastuuvapaus: Esittelyssä on pyritty näyttämään tarkasti ohjelmamme ja niiden tarjoama arvoa. Ei kuitenkaan ole takeita siitä, että tulet ansaitsemaan rahaa käyttämällä näiden materiaalien tekniikoita ja ideoita. Esittäessämme tulo- ja myyntilukuja webinarissa, verkkosivuillamme ja muilla kanavillamme esitämme poikkeuksellisia tuloksia, jotka eivät vastaa keskimääräistä kokemusta. Sinun ei tule luottaa mihinkään tulo-, myynti- tai tulotietoihin, joita esitämme minkäänlaisena lupauksena, takuuna tai odotuksena minkään tason menestyksestä tai tuloista. Tuloksesi määräytyvät useiden tekijöiden perusteella, joihin meillä ei ole mahdollisuutta vaikuttaa, kuten taloudellinen tilanne, kokemukset, taidot, sitoutumisen taso, ponnistelutaso, osaamisen taso ja muutokset markkinoilla. Yrityksen perustaminen aiheuttaa riskejä, ja tämän koulutuksen tietojen käyttö on omalla vastuullasi. Hyvityskäytäntömme mukaisesti tarjoamme sisältöä ilman nimenomaisia ​​tai epäsuoria takuita. Jatkamalla sivuston käyttämistä ja etenemällä koulutukseen suostut siihen, että emme ole vastuussa mistään päätöksestä, jonka voit tehdä esitetyistä tiedoista tai minkä tahansa tuotteen tai palvelun oston seurauksena. Todellisista ansioista tehdyt saatavat tai esimerkit todellisista tuloksista voidaan tarkistaa pyynnöstä.

Anu Grace - Elamankeha.com - Copyright 2021 Käyttäjäehdot | Yksityisyys | Sähköposti